ANUNȚ PUBLIC

privind organizarea și desfășurarea analizării noului proiect de management al domnului Gheorghe Popa, manager la Centrul de Cultură „George Apostu” din Bacău, afişat astăzi – 11 iulie 2016, pe site-ul şi la sediul Centrului, în conformitate cu prevederile art. 8 din O.U.G. nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare.

ORDIN nr. 2560 din 06.07.2016 privind aprobarea regulamentului pentru organizarea și desfășurarea analizării noului proiect de management al domnului Gheorghe Popa, manager al Centrului de Cultură „George Apostu” din Bacău, care a obținut în urma evaluării finale nota 9,04.

ORDIN nr. 2539 din 24.06.2016 privind aprobarea caietului de obiective elaborat în vederea organizării și desfășurării analizei noului proiect de management al domnului Gheorghe Popa, manager al Centrului de Cultură „George Apostu” din Bacău, care a obținut în urma evaluării finale nota 9,04.

CAIET DE OBIECTIVE elaborat în vederea organizării și desfășurării analizei noului proiect de management al domnului Gheorghe Popa, manager al Centrului de Cultură „George Apostu” din Bacău, care a obținut în urma evaluării finale nota 9,04.

Anexa nr. 1 – ROF
Anexa nr. 2 – stat de funcții
Anexa nr. 3 – BUGETUL APROBAT

Rezultatul analizării noului proiect de management al domnului Gheorghe POPA, manager al Centrului de Cultură „George Apostu” din Bacău.