CONFERINȚE, EVENIMENTE FESTIVE, EVENIMENTE CULTURALE

Centrul de Cultură „George Apostu” oferă servicii integrate, adaptate nevoilor instituţiilor, firmelor sau grupurilor private:

  • cazare
  • restaurant, produse tradiţionale și de post
  • catering
  • închiriere spaţii conferinţe și evenimente festive
  • închiriere echipamente.

Fie că este vorba de o ȋntȃlnire de lucru pentru 15 parteneri, de un training pentru 25 de cursanţi, de o masa festivă pentru 70 de invitaţi sau de o conferinţă pentru 100 de participanţi, Centrul de Cultură „George Apostu” vă oferă soluţia completă pentru evenimentele pe care intenţionaţi să le organizaţi la Bacău.

Sala de marmură a Pavilionului Central are o capacitate de 80 de persoane și găzduiește conferințe, recitaluri, spectacole, sesiuni de training, lansări de carte, seminarii și colocvii știinţifice. Eleganţa interiorului și accesul către terasa exterioară recomandă sala pentru evenimente protocolare speciale.

Muzeul de Artă Contemporană „George Apostu” găzduiește activităţi din sfera artistică şi culturală: expoziţii, lansări de carte, spectacole/festivaluri de dans contemporan, teatru, poezie, concerte, recitaluri, simpozioane, conferinţe, colocvii, ceremonii de decernare a unor premii.