La Centrul de Cultură „George Apostu” sărbătoarea continuă! Este sărbătoarea prin care continuăm să păstrăm, să promovăm și să celebrăm valorile naționale. Proiectul cultural deschide seria programelor culturale ce se vor desfășura la Centru, în anul 2021.

În încercarea de a extinde limitele percepției umane dincolo de scurgerea ireversibilă a timpului vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Culturii Naționale, sub genericul Cu mâine zilele-ți adaogi…”,organizată deCentrul de Cultură „George Apostu” în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială a Municipiului Bacău.

Evenimentul, prilej de omagiere a poetului Mihai Eminescu la împlinirea a 171 de ani de la naștere, îi va avea ca invitați speciali pe coordonator-prof. Viorica Ciofu împreună cu membrii Ansamblului „Ghiocelul” din cadrul Centrului de zi „Clubul Pensionarilor – Club 60+”,  pe Adrian Jicu, cronicar literar, și pe Gheorghe Geo Popa, director general al Centrului de Cultură „George Apostu” Bacău.

Proiectul cultural Ziua Culturii Naționale. Cu mâine zilele-ți adaogi…” se va desfășura în Sala de Marmură a Centrului de Cultură „George Apostu” vineri, 15 ianuarie 2021, ora 11.00, cu respectarea strictă a normelor în vigoare cu privire la starea de alertă.