Ambasada Indiei în România în colaborare cu Centrul de Cultură „George Apostu” organizează o inedită și provocatoare expoziție, intitulată „Fascinanta Indie”. Evenimentul va avea loc în data de 8 iunie 2023, începând cu ora 13.30, în spațiul expozițional al Muzeului de Artă Contemporană „George Apostu” și are ca obiectiv promovarea diversității culturale, a tradițiilor și a patrimoniului artistic, arhitectural și istoric ale fabuloasei culturi indiene, cu o vechime de peste cinci milenii.

Vor fi expuse produse de artizanat, piese textile indiene, îmbrăcăminte tradițională, va fi evidențiată frumusețea monumentelor istorice și a atracțiilor turistice, o oportunitate magnifică pentru vizitatori de a-și extinde cunoașterea despre India, o țară captivantă.

Expoziția „Fascinanta Indie” oferă o șansă unică de a descoperi bogăția culturii indiene, vizitatorii vor fi inspirați să exploreze India și să experimenteze ei înșiși minunea și frumusețea ei naturală.

Cu siguranță va fi o experiență revelatoare și de neuitat pentru toți cei care vor vizita expoziția „Fascinanta Indie”, deschisă publicului în perioada 8-13 iunie 2023.

Intrarea este gratuită.

Pentru anul 2023 programul cultural al Centrului de Cultură „George Apostu” se desfășoară sub egida „Tradiție și Credință – Trepte ale Desăvârșirii”.